Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν βλέπεις να αδιαφορεί απέναντί σου

Όταν βλέπεις να αδιαφορεί απέναντί σου

Είναι ένα από τα πιο άσχημα συναισθήματα η αδιαφορία. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένη ή αγαπάς κάποιον

Αν βλέπεις ότι έχει αλλάξει απέναντί σου, έχεις κάθε λόγο να νιώθεις και άσχημα και να μην περνάς καλά σε αυτή τη σχέση. Πρέπει να διερευνήσεις όμως όλους τους παράγοντες και τις μεταβλητές που έπαιξαν ρόλο σε αυτό.

Μιλάει με τουπέ

Σου μιλάει λες και αδιαφορεί. Λες και του είσαι «βάρος». Λες και τον ενοχλείς και μόνο που του μιλάς. Αυτό από μόνο του είναι ψυχολογική βία. Γιατί έχει συνάφεια με την παραμέληση, με τη συνεχή επίθεση στη δική σου αυτοπεποίθηση και εσωτερική γαλήνη. Μην αφήνεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξεμπρόστιασέ τον λέγοντας του τι λάθη κάνει.

Να περνάει καλά και να μιλάει ωραία στους φίλους και τους κολλητούς του όμως ξέρει αυτός. Να σέβεται εσένα και να μη σου μιλάει με «ύφος» αχ δε μπορεί, δεν του «βγαίνει» μωρέ. Ε άσε τον λοιπόν να μη του βγαίνει. Μην του μιλάς καν μέχρι να καταλάβει το λάθος του.

Άλλη φορά μπορεί να σου κάνει σχόλια τύπου «γιατί δεν έχεις τα μαλλιά σου αλλιώς;», «γιατί δεν αλλάζεις το στυλ σου;», κλπ. Προφανώς έχει επηρεαστεί από τις «καλές» κολλητές του που σε είδαν σε φωτογραφίες και έβγαλαν όλη την «καλοσύνη» για εσένα σε εκείνον.

Από την άλλη η ευθύνη είναι εντελώς δική του. Θα έπρεπε τέτοια λόγια να μη στα έχει πει καν, ή αν του τα έλεγαν οι φίλοι του να τους έθετε κάποια όρια. Εγώ στη θέση σου θα τον είχα χωρίσει «χθες»!

Δεν περνάτε χρόνο μαζί

Αυτό από τη μία είναι καλό γιατί είναι και το θέμα του προσωπικού χώρου και χρόνου. Μένει περισσότερος χρόνος για εσένα και θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που θα κάνεις τα πράγματα που θες. Από την άλλη, απομακρύνεται από εσένα και δεν περνά χρόνο μαζί σου.

Είναι σα να επιλέγει για καλοπέραση συνέχεια τους άλλους σε σχέση με εσένα. Αν στην τελική θέλει τόσο πολύ την παρέα που τόσο αγαπά, ας σε χωρίσει να ησυχάσεις και να μην ενοχλείσαι συνέχεια. Αν πάλι βαριέσαι να περιμένεις να τεθεί το θέμα του χωρισμού στην υπόθεση, τότε πολύ απλά πες του το εσύ.

Δε θα εξαρτάσαι από κάποιον που φαίνεται να μην ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σωστά απέναντί σου. Το να βρεις κάποιον ο οποίος θα σε εκτιμά περισσότερο, είναι θέμα χρόνου. Για να τον βρεις όμως εκείνον τον «κάποιον», θα πρέπει πρώτα να είσαι ξανά ελεύθερη.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024