Στο Κρεμλίνο στις 11 Ιανουαρίου η Μέρκελ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 11 Ιανουαρίου για να συζητήσει την κρίση στη Μέση Ανατολή με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα επισκεφθεί τη Ρωσία στις 11 Ιανουαρίου για να συζητήσει την κρίση στη Μέση Ανατολή με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της ρωσικής προεδρίας η καγκελάριος θα πάει στη Ρωσία κατόπιν πρόσκλησης του Ρώσου προέδρου.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα περιληφθούν «η κατάσταση στη Συρία και τη Λιβύη, η κλιμάκωση των εντάσεων στη Μέση Ανατολή ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επιδρομής των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης στις 3 Ιανουαρίου» αλλά επίσης και η ουκρανική κρίση, μετέδωσε το πρακτορείο Tass.
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
- Καταστροφές σε δέντρα και κολώνες ρεύματος στο Δήμο Θέρμης από τους θυελλώδεις ανέμους
- Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Στο σφυρί ξανά η ακίνητη περιουσία του – Πόσα σπίτια του κινδυνεύουν
- «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό» – O Σπανούλης αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα το 2015
- Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το έτος 2026
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα κλείνουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442