Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αυτό είναι που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα των «εξυγιαντών» συνεχίζεται και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πολέμιοι του Ολυμπιακού θα κάνουν ακόμα χειρότερα πράγματα από αυτά που έγιναν στον Βόλο, με προφανή στόχο να φρενάρουν τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την μάχη κόντρα σε κάθε μπλόκο της εξυγίανσης και είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να κάνουν την παραμικρή υποχώρηση.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι σίγουρο πως θα πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά για να ξεφύγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την κατάντια στην οποία το οδήγησαν οι… εξυγιαντές.

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει πίσω και θα συνεχίσει τον αγώνα του, παρουσιάζοντας στοιχεία που εκθέτουν την κεντρική επιτροπή διαιτησίας και φυσικά την ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα των «εξυγιαντών» συνεχίζεται και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πολέμιοι του Ολυμπιακού θα κάνουν ακόμα χειρότερα πράγματα από αυτά που έγιναν στον Βόλο, με προφανή στόχο να φρενάρουν τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη χωρίς κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου. Έτσι ήθελαν οι «εξυγιαντές» κι έτσι έγινε.

Ακόμα κι έτσι όμως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το βασικό ζητούμενο για τους πειραιώτες είναι να βρουν το γρήγορο γκολ.

Να δείξουν στον μεγάλο τους αντίπαλο ότι δεν θ’ αφήσουν να πάει χαμένο το πρώτο μέρος. Και γι’ αυτό θα πρέπει να μπουν στο ματς με την απαραίτητη μαχητικότητα και την απαραίτητη διάθεση για να πετύχουν τον στόχο τους.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στο ματς, να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης καθώς έτσι θα διαμορφώσει ένα σκηνικό στα δικά του «θέλω».

Ένα σκηνικό βασισμένο στην δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα επιτρέψει στους πειραιώτες να επιβάλλουν το δικό του τέμπο στο παιχνίδι.

Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του Πειραιά στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και για να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι τον στόχο τους χρειάζεται να βγάλουν ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια, έχουν ιδιαιτερότητες και για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του θα πρέπει να πιέσει τους πράσινους από το ξεκίνημα του αγώνα ψάχνοντας το γκολ.

Εδώ είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς θα έχει στην διάθεσή του τον Ντάνιελ Ποντένσε κι αυτό είναι πολύ καλό νέο για τον προπονητή των πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ο παίκτης που μπορεί να καθορίσει την έκβαση του ντέρμπι και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πολλά από τον 24χρονο ακραίο επιθετικό.

Ο Μαρτίνς στηρίζει το πλάνο του στις εμπνεύσεις του νεαρού άσου και αν ο Ποντένσε είναι σε καλή κατάσταση τότε μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι ο Ποντένσε κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα είναι έτοιμος να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ενδεχόμενη απουσία του Πορτογάλου άσου θα ήταν μεγάλο πρόβλημα για τον Μαρτίνς και είναι βέβαιο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ήθελε να έχει ετοιμοπόλεμο τον Ποντένσε.

Ο νεαρός άσος της ομάδας του λιμανιού είναι ο παίκτης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, δίνοντας πολλές επιλογές με το παιχνίδι του στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Μετά μάλιστα την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, οι ερυθρόλευκοι έχουν την δυνατότητα ν’ ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και η νίκη κόντρα στους πράσινους είναι «μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024