Γαλλία: Δεύτερος συναγερμός μέσα σε μια μέρα – Επίθεση άντρα με μαχαίρι
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFTM TV, ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών. Το ένα από τα θύματά του έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και «εξουδετέρωσαν» έναν άνδρα ο οποίος μαχαίρωσε πολλούς ανθρώπους σε ένα δημόσιο πάρκο στη Βιλζουίφ, κοντά στο Παρίσι, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFTM TV, ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών. Το ένα από τα θύματά του έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδος, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο πάρκο Villejuif, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στη συγκεκριμένη περιοχή.
#Villejuif parc des hauts de Bruyères. Intervention en cours des forces de l’ordre. Évitez le secteur.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας