Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον… χαβά της η Λέστερ, σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον και Γουότφορντ

Τον… χαβά της η Λέστερ, σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον και Γουότφορντ

Εντυπωσιακή η φετινή Λέστερ η οποία πέρασε σαν... σίφουνας με σκορ 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ. Σπουδαία νίκη με παίκτη λιγότερο πήρε η Γουότφορντ, ο Ινγκς έδωσε τoυς τρεις βαθμούς στη Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ.

Τρομερά πράγματα κάνει η φετινή Λέστερ η οποία πέρασε σαν… σίφουνας με σκορ 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ. Σπουδαία νίκη με παίκτη λιγότερο πήρε η Γουότφορντ, ο Ινγκς έδωσε τoυς τρεις βαθμούς στη Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ.

Η Λέστερ συνεχίζει απτόητη την πορεία της και έχει βάλει στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης της φετινής Premier League. Μετά τη νίκη τους, οι «αλεπούδες» είναι πλέον στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» βέβαια να έχουν ματς λιγότερο (αγωνίζονται σε λίγη ώρα κόντρα στην Έβερτον).

Πέρεζ και Μάντισον έβαλαν μπροστά στο σκορ τη Λέστερ με 2-0, με τα γκολ τους στο 36′ και το 39′. Η Νιούκαστλ δεν βρήκε κανέναν τρόπο να αντιδράσει και έτσι η Λέστερ έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 87′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Η Σαουθάμπτον με μία γκολάρα του Ντάνι Ινγκς στο 17′, επικράτησε με σκορ 1-0 της Τότεναμ και απομακρύνθηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίρνοντας βαθιά… ανάσα. Τα «σπιρούνια» από την άλλη πλευρά βρίσκονται στην 6η θέση με 30 βαθμούς.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024