Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ριντ: «Θα είναι σπουδαία στιγμή για τον Σπανούλη»

Ριντ: «Θα είναι σπουδαία στιγμή για τον Σπανούλη»

Ο Ουίλι Ριντ στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού, μίλησε για την αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων εναντίον της Φενέρμπαχτσε (2/1, 21:00), σχολιάζοντας και το επικείμενο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Ουίλι Ριντ μίλησε στην Media Day των Πειραιωτών ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (2/1, 21:00), τόνισε ότι η τουρκική ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα παρά τις απουσίες, ενώ σχολίασε και το επικείμενο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ καλά. Παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώ όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου έχει δοθεί και το μόνο που θέλω είναι να βγω και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει.

Η πνευματική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και είμαι σίγουρος πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν οι νίκες».

Για την απουσία των ψηλών της Φενέρμπαχτσε, απάντησε: «Το παιχνίδι δεν αλλάζει. Θα βγούμε στο παρκέ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, άσχετα με το ποιοι θα είναι στο παρκέ. Έχουν ταλαντούχους παίκτες και θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το επικείμενο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, σχολίασε: «Θα είναι σπουδαία στιγμή. Ελπίζω να το απολαύσει. Θα είναι εδώ η οικογένειά του, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού… Το αξίζει! Θα είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024