Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια όταν τρώνε το βράδυ

Τα ζώδια όταν τρώνε το βράδυ

Κάποια απλά δε σταματάνε να τρώνε και κάποια άλλα προτιμούν φειδωλά γεύματα

Είναι κάποιες στιγμές για ορισμένα από τα ζώδια, που αν δε φάνε πολύ δεν μπορούν να κοιμηθούν. Φυσικά το πολύ φαγητό το βράδυ δεν κάνει καλό και αυτό το αναγνωρίζουν επίσης αρκετά ζώδια.

Κριός

Οριακά προλαβαίνει. Επειδή γυρνάει κουρασμένος από τη μέρα που είχε, θα φάει κάτι πολύ ελαφρύ όπως ένα γιαούρτι και θα πέσει κατευθείαν για ύπνο.

Ταύρος

Θα φάει ό,τι του έρθει εκείνη την ώρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα παραγγείλει κάτι απ’έξω και θα έχει σίγουρα πολλές θερμίδες. Προτιμά τα σουβλάκια.

Δίδυμοι

Είναι μία κατηγορία από μόνη τους. Δε θα παραγγείλουν να φάνε κάτι αλμυρό μόνο, θέλουν και κάτι γλυκό. Γιατί αν δε φάνε και γλυκιά κρέπα τα μεσάνυχτα δεν περνάνε καλά.

Καρκίνος

Ο ορισμός της βραδινής υπερτροφίας. Το βράδυ είναι η ώρα του και η ώρα που έχει την ηρεμία του. Θα ανοίξει το ψυγείο και θα φάει ό,τι υπάρχει μέσα.

Λέων

Το να φάει κάτι το οποίο θα του προσθέσει θερμίδες ενώ έχει γυρίσει μόλις από το γυμναστήριο, δεν τον ικανοποιεί. Θα φάει ένα φρούτο και θα κοιμηθεί.

Παρθένος

Τρώει λίγο το βράδυ. Κάποιες φορές το βράδυ δεν τρώει και καθόλου, επειδή προφανώς έχει φάει αρκετά μέσα στη μέρα.

Ζυγός

Θα φτιάξει κάτι να φάει. Δε θέλει να παραγγείλει. Εμπιστεύεται τις γαστρονομικές του ικανότητες και φτιάχνει ένα μεγάλο γεύμα.

Σκορπιός

Είναι σα να απεχθάνεται την υγιεινή διατροφή. Θα πάρει απ’εξω να φάει ό,τι του κατέβει. Δεν τον νοιάζει αν θα του ανέβει το ζάχαρο ή η πίεση.

Τοξότης

Τρώει το βράδυ σχεδόν πάντα όταν έχει παρέα. Αν είναι μόνος του δεν το προτιμάει γιατι βαριέται με αποτέλεσμα να πηγαίνει πιο νωρίς για ύπνο.

Αιγόκερως

Φτιάχνει ένα γεύμα το οποίο θα του μείνει και για αύριο. Είναι περήφανος για τον εαυτό του που έχει αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος

Σπάνια τρώει το βράδυ επειδή έχει οργανώσει το τι θα φάει μέσα στην υπόλοιπη ημέρα. Για τον Υδροχόο το φαγητό έρχεται πάντα μετά τον ύπνο σε προτεραιότητα.

Ιχθύς

Θέλει να τρώει πολύ για να του φεύγουν τα άγχη της ημέρας. Του αρέσει πολύ να τρώει σαλάτες και φρούτα. Αγαπάει τους υδατάνθρακες.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024