
U 18 : Ολυμπιακός – Mάλαγα 75-88
Οι Ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Τσαλδάρη ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στην Ισπανία για το Adidas Next Generation Tournament.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μάλαγα με 75-88, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του «Adidas Next Generation Tournament» και αύριο (28/12) η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την Τσιμπόνα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ισπανών και τα ψηλά κορμιά της Μάλαγα και το αποτέλεσμα είναι να δεχτούν την δεύτερή τους ήττα στο τουρνουά της Ευρωλίγκα.
Στην επανάληψη η άμυνα ζώνης του Ολυμπιακού κράτησε άποντη την Μάλαγα για περίπου τέσσερα λεπτά, διάστημα στο οποίο η ομάδα μας μείωσε στους 14π. (35-49). Με δύο σερί τρίποντα οι Ισπανοί ανέβασαν ξανά το δείκτη της διαφορά στους 20π. (35-55), όμως, οι «ερυθρόλευκοι» επέμειναν στη ζώνη, «έκλεισαν» την πάσα στους ψηλούς και μείωσαν στους 11π. (44-55). Οι περιφερειακοί της Μάλαγα, ωστόσο, «χτύπησαν» ξανά από τα 6.75μ. και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να διατηρήσει η ομάδα τους τον έλεγχο (47-63 στο 29 και 61-76 στο 35′). Με ένα επί μέρους σκορ 8-2 οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη μείωσαν στους 9π. (69-78 στο 38), όμως, ο κορυφαίος παίκτης των τυπικά γηπεδούχων, Γιανίκ Νζόσα, ανέλαβε και πάλι δράση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Δεκάλεπτα: 9-25, 24-49, 49-63, 75-88
- «Κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες – Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της», λέει ο Καρπουχτσής της ΕΛΑΣ
- Γιάγκος Πεσμαζόγλου: Οι σχέσεις μου με τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»
- Παναθηναϊκός-Κοτάρσκι: Μύθοι και πραγματικότητες
- Αυτό το πτηνό ήταν το παγόνι της εποχής των δεινοσαύρων
- Πήλιο: Νεκρό 9χρονο αγοράκι στην Ζαγορά
- Εργατικά ατυχήματα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας – «Δεν θα τους χαρίσουμε τις ζωές μας»


