Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να είναι μόνοι τους

Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να είναι μόνοι τους

Ωραία η συντροφικότητα αλλά ορισμένοι άνθρωποι δεν την αντέχουν καθόλου και μένουν ολομόναχοι

Το να είναι κάποιος μόνος και να μη θέλει να έχει σχέση για ένα διάστημα της ζωής του, δεν είναι κάτι που δείχνει κάτι το αρνητικό. Όταν όμως ένας άνθρωπος θέλει να μένει εντελώς μόνος και απεχθάνεται την ιδέα να είναι με κάποιον μέχρι να γεράσει τότε τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Δουλειά

Αυτά τα άτομα συνήθως έχουν μία καριέρα να ασχοληθούν. Έχουν μάθει να αυτοπροσδιορίζονται βάσει της καριέρας τους καθώς και βάσει του τι θέλουν αποκλειστικά και μόνο οι ίδιοι. Δεν έχουν ανάγκη από κάποιον. Θέλουν να έχουν μία επιτυχημένη ζωή.

Ένα άνετο και άδειο σπίτι στο οποίο θα γυρνάνε ολομόναχοι και θα κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Κακό γίνεται όταν το άτομο το κάνει για χρόνια και δεν καταλαβαίνει καν το αντίκτυπο που έχει στην ψυχική του υγεία.

Νιώθουν επαρκείς από μόνοι τους

Είναι αυτάρκεις εν ολίγοις. Έχουν τη συναισθηματική ασφάλεια που θέλουν και αυτή πηγάζει μέσα από τους ίδιους. Δεν την αποζητούν σε εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι έχουν πιο σταθερή συναισθηματικότητα καθώς δεν τους επηρεάζουν διάφορες μεταβλητές.

Επιπλέον αγαπάνε τόσο τον εαυτό τους που θεωρούν ότι για να δεχθούν να είναι με κάποιον πρέπει να τους αγαπά εξίσου το ίδιο. Και συνήθως έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις γιατί σέβονται οι ίδιοι τον εαυτό τους και δε θα δεχτούν κάτι λιγότερο από αυτό.

Αφήστε τους να είναι όπως θέλουν

Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να είναι με κάποιον. Ας ζει ο καθένας όπως θέλει από τη στιγμή που το κάνει χωρίς να προσβάλλει κάποιον άλλον ή τον εαυτό του τον ίδιο. Είναι δικαίωμα του καθενός αν θέλει να είναι μόνος ή σε σχέση.

Είναι επίσης δικαίωμα του καθενός να μη θέλει να είναι μόνος του για τους δικούς του λόγους. Το ζητούμενο είναι το άτομο σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις να είναι χαρούμενο και να περνάει καλά.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024