Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ στην Θεσσαλία (15:00), για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Κυανέρυθροι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Νίκι Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βυσσινί.
Συγκεκριμένα, ο Κύπριος τεχνικός παίρνει μαζί του στην Θεσσαλία 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι και Δούμτσιος.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».