Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα 2 ζώδια που κάνουν ξεπέτες

Αυτά είναι τα 2 ζώδια που κάνουν ξεπέτες

Τους αρέσει να είναι «από εδώ και από εκεί» και δε θέλουν σχέση

Σε όλους αρέσουν οι σχέσεις, τα συναισθήματα ο ρομαντισμός. Ή μήπως όχι; Αυτά τα 2 ζώδια προτιμούν τις προσωρινές απολαύσεις παρά τις πιο σταθερές και μόνιμες. Είναι σχετικά «ψυχρά» ως προς το συναισθηματικό κομμάτι.

Τοξότης

Η ξεπέτα είναι το φόρτε σας. Δε θέλετε εύκολα δεσμεύσεις γιατί δε θέλετε να σας περιορίζουν. Όταν περιορίζεστε νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Θέλετε να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα μόνο και να μην έχετε κάποιον πάνω από το κεφάλι σας να σας πρήζει.

Επιπλέον δεν είστε σίγουροι αν νιώθετε και κάτι. Δηλαδή ναι μεν θα κάνετε σχέση αλλά αυτό θα είναι όταν θα νιώσετε έντονα συναισθήματα. Επειδή όμως πολύ σπάνια θα νιώσετε έντονα συναισθήματα, το περιστασιακό σεξ είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε πιο χαρούμενοι.

Μπορεί να προτιμάτε την ξεπέτα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνετε και καλή παρέα ταυτόχρονα. Δηλαδή συνήθως κάνετε περιστασιακό σεξ με γνωστούς τους.

Λέων

Ο Λέων θα κάνει σχέση όταν όμως νιώσει κάτι πολύ δυνατό και έντονο. Όταν θα είναι σε σχέση θα είναι από τους καλύτερους συντρόφους. Παρ’ όλα αυτά η περηφάνια που τον διακατέχει και το ψώνιο που έχει με τον εαυτό του τον κάνει να ψάχνει κάτι περιστασιακό.

Θέλει να νιώθει ο ωραίος της υπόθεσης που έχει όποια θέλει και που όλες τον κυνηγάνε. Διαφέρει όμως από τον Τοξότη σε κάτι πολύ ουσιαστικό. Δε θέλει καμία επαφή ή φιλία όταν κάνει ξεπέτα με μία διότι πολύ απλά δε θέλει πολλά πάρε δώσε. Προτιμά την ανεξαρτησία του και αυτό σημαίνει πως δε θα δεχτεί κανενός είδους πρήξιμο.

Πολλές φορές το συγκεκριμένο ζώδιο, αντλεί την αυτοπεποίθησή του εντελώς έμμεσα. Δηλαδή αν δεν τον φλερτάρουν, αν δεν κάνει σεξ και αν δεν βγαίνει για ραντεβού, νιώθει χάλια για την αυτοεικόνα του. Είναι σα να χρησιμοποιεί ανθρώπους για να νιώσει ο εγωισμός του καλά. Σπάνια εκτιμά τα άτομα με τα οποία κάνει ξεπέτα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024