Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αλεξίου : Η δραματική εξομολόγηση του τηλεοπτικού «Πλαπούτα»

Νίκος Αλεξίου : Η δραματική εξομολόγηση του τηλεοπτικού «Πλαπούτα»

Ο Νίκος Αλεξίου πραγματοποίησε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός «Πλαπούτας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ηθοποιός Νίκος Αλεξίου πραγματοποίησε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, όπου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Νίκος Αλεξίου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (19/12) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, και μίλησε μεταξύ άλλων και για την επιτυχημένη σειρά, αποκαλύπτοντας πως από τότε που τελείωσε, είχε ελάχιστη επαφή με τους συμπρωταγωνιστές του.

View this post on Instagram

#tiselladostapaidia

A post shared by The Best Greek "ATAKA"® 😂🎬🎥📺🇬🇷 (@the_best_greek_ataka) on

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για την ελάχιστη επαφή που κατάφερε να κρατήσει με τους συμπρωταγωνιστές του από την επιτυχημένη σειρά καθώς και το πρόβλημα ανεργίας που αντιμετώπισε.

«Δεν με πειράζει που με συνοδεύει ο “Πλαπούτας”, μεγαλώνοντας όλα αυτά γίνονται λίγο ιστορία. Όταν το κάναμε πιθανόν να είχα χάσει δουλειές στο θέατρο, πιθανόν, δεν ξέρω, αυτά δεν τα μαθαίνεις ποτέ.

Δεν ξέρω αν το θεωρώ δίκαιο ή άδικο, αλλά το θεωρώ μέχρι ενός σημείου μία φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση. Μπορεί να έχασα δουλειές, δεν ξέρω. Ανοίγει μια πόρτα και κλείνουν δέκα», είπε αρχικά ο Νίκος Αλεξίου.

Συνεχίζοντας ο Νίκος Αλεξίου δήλωσε:

«Έχουν περάσει σχεδόν 26 χρόνια από τότε. Άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή, ο Κώστας Ευριπιώτης και ο Δημήτρης Βενιζέλος που έγραφε το σενάριο. Με τα παιδιά είχα ελάχιστη επαφή όλα αυτά τα χρόνια.

Με το τέλος του σίριαλ λίγο-πολύ εξαφανιστήκαμε.

Με τον Γιάννη Μπέζο είχαμε παίξει σε κάτι επεισόδια από άλλα σίριαλ, στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Τώρα συναντηθήκαμε και παίξαμε σε μια σειρά, στη “Ζωή εν τάφω” που ήταν στην ΕΡΤ. Θα ξαναέκανε το “Της Ελλάδος τα παιδιά”. Δεν είμαι από αυτούς που διαλέγουν δουλειές», είπε ο Νίκος Αλεξίου.

Τέλος αναφέρθηκε ο Νίκος Αλεξίου στον νευρικό κλονισμό που έπαθε, λέγοντας:

«Κατάλαβα πόσο με επηρέασε η απώλεια του πατέρα μου στα 50 μου, όταν έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με αφορμή μια σχέση μου.

Κοινωνικά και οικονομικά ανήκω στην κατώτατη τάξη. Ό,τι κοινωνικό επίδομα δικαιούμαι το έχω πάρει δεν είμαι πλούσιος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Αλεξίου :

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024