Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «Last Christmas» γιορτάζει τα 35 του χρόνια με έναν ξεχωριστό τρόπο!

To «Last Christmas» γιορτάζει τα 35 του χρόνια με έναν ξεχωριστό τρόπο!

To κλασικό τραγούδι «Last Christmas» των Wham! γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια και το γιορτάζει με έναν εντυπωσιακό τρόπο

To κλασικό τραγούδι «Last Christmas» των Wham! γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια και αποκτά μία νέα έκδοση 4K video.

Το πρωτότυπο τραγούδι, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1984 με το video clip να γυρίζεται ένα μήνα νωρίτερα στην Ελβετία, να δείχνει τους Τζορτζ Μάικλ και Αντριου Ρίζλεϊ να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα παρέα με φίλους.

Στα 35 χρόνια ζωής του, η δημοσιότητα του «Last Christmas» έχει αυξηθεί και έχει περάσει σε πολλές νέες γενιές με αμέτρητες επανεκτελέσεις από καλλιτέχνες κάθε είδους μουσικής.

Το «Last Christmas» δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου, από τον Τζορτζ Μάικλ και ανέβηκε αμέσως στο νούμερο δύο των charts, πίσω ακριβώς από το «Do They Know It’s Christmas», των Band Aid.

Είναι το τραγούδι, που ενώ έχει σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις, δεν έχει φτάσει ποτέ στο Νο1 του Official Singles Chart, παρόλο που κάθε χρόνο από το 2007 μπαίνει στα charts και έχει ξαναφτάσει στο Νο2 το 2017.

Η επανέκδοση του βίντεο κλιπ του «Last Christmas» είναι πραγματικά εντυπωσιακή με την εικόνα να είναι τόσο καθαρή, που δίνει την εντύπωση πως έχει γυριστεί πρόσφατα, με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και το καστ είναι με ηθοποιούς, με styling της δεκαετίας του ’80.

Με το που κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του «Last Christmas» στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, στο YouTube, δέχτηκε καταιγισμό επισκέψεων, με τον αριθμό να ξεπερνάει σήμερα τα 4,4 εκατομμύρια views.

Τα τελευταία Χριστούγεννα του Τζορτζ Μάικλ

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της pop μουσικής σκηνής, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, με σπάνιες κοινωνικές ευαισθησίες, ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016 σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ο θάνατός του μοιάζει με τραγική ειρωνεία, καθώς ο Τζορτζ Μάικλ ήταν και παραμένει ο εμβληματικός ερμηνευτής της συγκεκριμένης γιορτής, μετά το «Last Christmas», το τραγούδι που «εκτόξευσε» την καριέρα του και είναι το σήμα-κατατεθέν της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο Τζορτζ Μάικλ απεβίωσε στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί. Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι κλήθηκε ασθενοφόρο σε κατοικία στο Goring του Oxfordshire στις 13:42 ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε τότε από τον μάνατζέρ του, με μια λιτή δήλωση:

«Με μεγάλη μας θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα».

View this post on Instagram

Killer eyebrows and hair 😍🎥

A post shared by WHAM! (@georgemichael_andrewridgeley) on

Η πορεία του Τζορτζ Μάικλ τα είχε όλα

Ξεκίνησε ως ένα όμορφο ταλαντούχο αγόρι, το οποίο διέπρεψε στην παγκόσμια ποπ σκηνή της δεκαετίας του ’80 με τα ανάλαφρα τραγούδια των Wham!.

Μετά τον χωρισμό του με τον Αντριου Ρίτζλεϊ και το τέλος των Wham! ξεκίνησε σόλο καριέρα και εξελίχθηκε σε έναν ώριμο τραγουδοποιό που «αναμετρήθηκε» ακόμη και με την Αρίθα Φράνκλιν στο Knew You Were Waiting For Me.

Ένα από τα σημεία-σταθμούς της ζωής του ήταν η αποκάλυψη των ομοφυλοφιλικών σχέσεών του, έπειτα από σύλληψή του για άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσια τουαλέτα, το 1998.

Τότε, από το να υπομείνει τον εξευτελισμό των ταμπλόιντ, ο Τζορτζ Μάικλ επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά ανοικτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

Ο Τζορτζ Μάικλ πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους τις τέσσερις δεκαετίες που μεσουράνησε στη σκηνή της ποπ μουσικής, τα 20 ήδη με τον πρώτο δίσκο της σόλο καριέρας του, το Faith (1987) ενώ το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο Symphonica (2014), έγινε χρυσό στη Βρετανία.

View this post on Instagram

Beautiful George ♥️ what is your favourite WHAM! Song?

A post shared by WHAM! (@georgemichael_andrewridgeley) on

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024