Οι Μπακς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Μάβερικς και να μεγαλώσουν το σερί τους, με την ομάδα του Ντάλας να επικρατεί στο Μιλγουόκι με 120-116 και χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί ο Λούκα Ντόντσιτς.
Οι Μπακς δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Ο σούπερ σταρ των Μπακς ήταν απλά μυθικός αγγίζοντας τους 50 πόντους και παραλίγο να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι με τους Μαβς.
Συγκεκριμένα ο Greek Freak ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 48 πόντους με 18/31 σουτ (1/6 τρίποντα), 11/16 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 34 λεπτά συμμετοχής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.