Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια που θέλουν να κάνουν οικογένεια

Τα τρία ζώδια που θέλουν να κάνουν οικογένεια

Κάποια αδιαφορούν για το θέμα «οικογένεια», αυτά τα τρία ζώδια όμως θέλουν πολύ να κάνουν

Αυτά τα 3 ζώδια ενώ έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, έχουν και πάρα πολλά κοινά. Ένα εξ’ αυτών είναι η τάση τους να θέλουν να κάνουν οικογένεια. Για αυτά είναι υπέρτατος σκοπός.

Ταύρος

Είναι ζώδιο της σχέσης έτσι κι αλλιώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει σχέδια για γάμους και οικογένεια. Θέλει τη σταθερότητα στη ζωή του. Δεν υπάρχει συνεπώς κάτι πιο σταθερό και ευχάριστο από το να κάνει οικογένεια. Θέλει να προσφέρει πολλή αγάπη, για αυτό άλλωστε ανέκαθεν προτιμούσε και τις σχέσεις.

Όταν κάνει οικογένεια ο Ταύρος, γίνεται ένας αφοσιωμένος σύζηγος που προσπαθεί να παρέχει τα πάντα και να μη λείπει τίποτα. Εμπνέει εμπιστοσύνη στη σύζηγό του με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και τσακωμοί. Ειδικά αυτό αποτελεί μία άρτια κατάσταση στην οποία θα εξελιχθεί σωστά και με αρμονία μία οικογένεια.

Καρκίνος

Είναι τόσο ευαίσθητος, ρομαντικός και αγαπησιάρης. Ανέκαθεν είχε αγάπη στο σπίτι του και στον προσωπικό του χώρο. Ένα από τα όνειρά του βασικά είναι ο γάμος, διότι έτσι βλέπει τον εαυτό του να εξελίσσεται. Αγαπάει πολύ την οικογενειακή γαλήνη και θέλει πάντα να είναι σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

Ο Καρκίνος από μόνος του ως ζώδιο, σχεδόν σε κάθε σχέση που έκανε έβλεπε πάντα προς το μέλλον. Τον ενδιέφερε ανέκαθεν να έχει κοινά ιδανικά και στόχους με τη σύντροφό του. Η ευαισθησία του και η ενσυναίσθηση που έχει τον κάνει έναν άψογο γονέα καθώς προστατεύει όλα τα μέλη της οικογένειας.

Λέων

Είναι εκείνος ο άντρας που με το θάρρος του και τη γενναιωδορία του αποτελεί τον ορισμό του «προστάτη» του σπιτιού. Για τον Λέοντα, η δημιουργία οικογένειας είναι μία προσωπική εξέλιξη που το βλέπει κατά κάποιον τρόπο με μεγάλη περηφάνια. Θα παρέχει τα καλύτερα εφόδια στο σπίτι του και στα μέλη αυτού.

Ο γάμος είναι κάτι που γίνεται πιο αργά μέχρι εκείνος να πάρει την απόφαση. Εν ολίγοις του παίρνει αρκετό χρόνο να σιγουρευτεί ότι το θέλει. Αυτό είναι καλό από την άποψη ότι παίρνει στα σοβαρά το ζήτημα «οικογένεια» χωρίς να κάνει επιπολαιότητες λόγω κάποιας σχέσης. Δεν παντρεύεται δηλαδή έτσι απλά πάνω στον έρωτά του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024