Πατατοσαλάτα με φέτα
Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.
Προετοιμασία 10’ Ψήσιμο 20’
Υλικά (για 2 μερίδες)
400 γρ. πατάτες
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
150 γρ. φέτα τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
40 ml χυμό λεμόνι
2 κ.σ. κάππαρη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Πλένουμε τις πατάτες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σουρώνουμε και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν λίγο πριν τις ξεφλουδίσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
Σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονη την ώρα που παραλάμβανε δέμα με παράνομες κροτίδες
- Η στιγμή που δύο σκυλιά βοηθούν την ιδιοκτήτριά τους ενώ παθαίνει κρίση επιληψίας
- Δύο ελληνικές παραλίες μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο για το 2024
- Κώστας Σλούκας: Ζητείται σταθερότητα
- «Αυτές είναι οι δύο επιλογές του Ταβάρες για το μέλλον του»
- Μικρότερο το «καλάθι» του ΟΟΣΑ για ανάπτυξη, πλέονασμα και χρέος