Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τασούλας : Η Τουρκία ξεπέρασε τα όρια και θα υποχρεωθεί να επανεκτιμήσει τη στάση της

Τασούλας : Η Τουρκία ξεπέρασε τα όρια και θα υποχρεωθεί να επανεκτιμήσει τη στάση της

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε ξεκάθαρη απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής, που κονιορτοποιεί πολιτικά και νομικά τη συμφωνία» δηλώνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε ξεκάθαρη απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής, που κονιορτοποιεί πολιτικά και νομικά τη συμφωνία» δηλώνει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, και σημειώνει:

«Όταν η ζημιά που θα πάθει η Τουρκία από τη συμπεριφορά της υπερβεί τα οφέλη (εσωτερικά και άλλα) που νομίζει ότι έχει, τότε πιστεύω πως θα επανεκτιμήσει τη στάση της. Ήδη η ζημιά που παθαίνει διεθνώς ογκούται, διότι ακριβώς ξεπέρασε τα όρια».

Ο πρόεδρος της Βουλής, στη συνέντευξή του, τονίζει ακόμα ότι «τα εθνικά μας δίκαια είναι επαρκώς προστατευμένα» και συνεχίζει λέγοντας:«Το ενδεχόμενο επεισοδίου πρέπει να το φοβούνται άλλοι, όχι πάντως εμείς».

Αναφορικά με την εκλογή του Πρόεδρου Δημοκρατίας και τα χαρακτηριστικά που αυτός πρέπει να συγκεντρώνει, ο Κώστας Τασούλας, στη συνέντευξή του, υποστηρίζει τα ακόλουθα:

«Η εκλογή του ΠτΔ δεν θα γίνει με προκήρυξη του ΑΣΕΠ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ανώτατος άρχων και ρυθμιστής του πολιτεύματος. Ισχύει, δηλαδή, εν προκειμένω το βαριά η καλογερική. Ένα πρόσωπο με κύρος, ενωτικό, ιστορική, εθνική και διεθνή συναίσθηση, που θα εμπνέει την κοινωνία θετικά και θα εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό με επάρκεια».

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024