Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ και Άρης για τον Γιαννιώτη, φευγάτος ο Βασίλης Μπάρκας

ΑΕΚ και Άρης για τον Γιαννιώτη, φευγάτος ο Βασίλης Μπάρκας

Η ΑΕΚ ρώτησε για τον 27άχρονο τερματοφύλακα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της εν όψει Ιανουαρίου. Στον πειρασμό και ο Άρης, αλλά…

Συνέβη πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τέτοιες μεταγραφικές ανησυχίες. Και εάν και εφόσον; Το συγκεκριμένο γεγονός σαφώς έχει και προεκτάσεις.

Τουλάχιστον σε ότι αφορά στις προθέσεις. Διότι από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ανδρέα Γιαννιώτη καταλαβαίνει κανείς δύο πράγματα. Πρώτον ότι η Ένωση ψάχνει για «βασικό» τερματοφύλακα μες τον Γενάρη.

Και δεύτερο ότι αυτό προφανώς και συμβαίνει διότι ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στην βιτρίνα της. Ίσως το σημαντικότερο έμψυχο περιουσιακό στοιχείο αυτή την εποχή για την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Και μιας και αποκαλύψαμε ήδη το όνομα του Γιαννιώτη; Ας ενημερώσουμε προκαταβολικά ότι η ΑΕΚ δεν είναι το μοναδικό ελληνικό κλαμπ που σκέφτηκε τον επαναπατρισμό του διεθνούς πορτιέρο. Μια σχετική ερώτηση την έκανε ήδη και ο Άρης. Αλλά και εδώ το πράγμα δεν είναι εύκολο.

Να τα βάλουμε όμως σε μια σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες ΑΕΚ φέρεται να χτύπησε την πόρτα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς προκειμένου να πληροφορηθεί το «καθεστώς» γύρω από τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Τον 27άχρονο τερματοφύλακα της Μακάμπι Τελ Αβίβ που αν και ξεκίνησε καλά τη σεζόν (5 συμ) έχει χάσει καιρό τώρα τη θέση του βασικού στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Ναι ο Βλάνταν Ίβιτς είναι εκεί προπονητής. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι η ΑΕΚ μέσω του Ίλια Ίβιτς δεν θα ρώτησε μόνο τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Η ερώτηση λοιπόν έγινε με θέα τον Γενάρη. Τον ίδιο μήνα που όπως φαίνεται η Ένωση έχει αποφασίσει να συζητήσει σοβαρά όποια καλή πρόταση φτάσει σε εκείνη για τον Βασίλη Μπάρκα. Για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η Μονπελιέ κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ ευρώ για την απόκτηση του. Τι έγινε όμως με τον Γιαννιώτη και την ερώτηση που λέγαμε; Λίγα πράγματα. Ο πρώην  τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα του Ισραήλ.

Οι ετήσιες αποδοχές του είναι της τάξης των 550.000 ευρώ και το ποσό αυτό μάλλον είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ. Ίσως κάποιο σενάριο «δανεισμού» να μπορούσε να κρατήσει ζωντανό αυτό το φλερτ. Και πάλι όμως μοιάζει δύσκολο. Διότι η ΑΕΚ έπειτα από την ευρωπαϊκή της αποτυχία θέλει να ρίξει το μπάτζετ και όχι να το ανεβάσει.

Δύσκολο δεδομένα είναι να γίνει κάτι με τον Έλληνα τερματοφύλακα και για την άλλη ελληνική ομάδα που φέρεται να ζήτησε πληροφορίες για εκείνον. Τον Άρη που εδώ και μήνες γνωρίζει ότι η πρώτη του μεταγραφή του Γενάρη θα πρέπει να γίνει στον «άσο». Και σε αυτή την περίπτωση το ποσό μοιάζει απαγορευτικό. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024