O Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Νάπολι με τους «παρτενοπέι» να ανακοινώνουν κι επίσημα τον πρώην τεχνικό της Μίλαν.
Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Νάπολι. Μετά την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι το βράδυ της Τρίτης, οι «παρτενοπέι» δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός ακόμη πρώην προπονητή της Μίλαν.
Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό και οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν ταχύτατα σήμερα με τον Γακτούζο να ανακοινώνεται και να πιάνει δουλειά. Ο «Ρίνο» ήταν εκτός δουλειάς από τον περασμένο Μάιο όταν και είχε αποχωρήσει από την Μίλαν.
«Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας για μένα. Ηταν πάντα κοντά μου και με στήριζε. Τα έχει κατακτήσει όλα, εγώ έχω πολλά να αποδείξω» ήταν τα πρώτα λόγια του Γκατούζο αμέσως μετά την ανακοίνωση ενώ νωρίτερα τον είχε καλωσορίσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.