Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»

Ολυμπιακός: «Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»

Ο Ολυμπιακός απέδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν δικαιολογείται η ποινή δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών που επιβλήθηκε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων.

Η έφεση του Ολυμπιακού κατά της ποινής-σκάνδαλο των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, εκδικάστηκε σήμερα (11/12) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάγκο Γουδί παρουσιάστηκε ο δικηγόρος Ιωάννης Χατζησαββάογλου, ο οποίος εκπροσώπησε τους «κόκκινους» και επιχειρηματολόγησε για την κατάπτωση της τιμωρίας.

Η οποία σε πρώτο βαθμό αποφασίστηκε χωρίς να συντρέχει προφανής λόγος και βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην έκθεση της Αστυνομίας, αφού ούτε στο φύλλο αγώνα, ούτε στην έκθεση του παρατηρητή περιλαμβάνονταν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου αγόρευσε ενώπιον της Εφέσεων και τόνισε ότι πρόκειται για «πρωτοφανή κατασκευή τιμωρίας», ενώ σχολίασε τη στάση του ΠΑΟΚ λέγοντας πως «κατέβηκε με ατζέντα για να δημιουργήσει επεισόδια.

Τα μέλη της αποστολής πετούσαν μπουκάλια». Μία θέση που δικαιώθηκε εκ των υστέρων, αφού ο «ασπρόμαυρος» επικοινωνιακός μηχανισμός επιδόθηκε σε μία προσπάθεια καλλιέργειας εντυπώσεων για να εξωθήσει τα δικαιοδοτικά όργανα σε σκληρή τιμωρία του Ολυμπιακού…

Επιπλέον, ο κ. Χατζησαββάογλου επισήμανε ότι μετά το παιχνίδι, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είχαν παράπονα για τη φιλοξενία. «Αν δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν ευχαριστημένα από τη φιλοξενία. Δεν είχαν κανένα θέμα με τη φιλοξενία μας» ανέφερε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού.

Η Επιτροπή Εφέσεων δεν δέχτηκε καταθέσεις μαρτύρων και έδωσε μικρή διορία για την προσκόμιση υπομνήματος. Ο κ. Χατζησαββάογλου ζήτησε από το προεδρείο να εκδώσει άμεσα την απόφαση του, ωστόσο η Επιτροπή επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την ετυμηγορία της έως το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη και για άλλη μία φορά απέδειξε ότι οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν βάση. Μένει να φανεί εάν η Επιτροπή Εφέσεων θα σταθεί στο ύψος της ή θα διατηρήσει την πρωτόδικη ποινή που θα αναγκάσει τον Ολυμπιακό να υποδεχτεί χωρίς κόσμο τη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024