Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόμπκινς: «Διαφορετική ομάδα χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός»

Τόμπκινς: «Διαφορετική ομάδα χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός»

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ρεάλ, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι επικίνδυνοι χωρίς τον αρχηγό τους.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την πλευρά της ισπανικής ομάδας πάντως να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ανά πάσα ώρα και στιγμή και να τονίζει πως αυτή η απουσία μπορεί να είναι ευεργετική για τους Ερυθρόλευκους.

Κάτι που έκανε και ο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του για το ματς με τους Πειραιώτες, ότι το συγκρότημα του Κεμζούρα μπορεί να εμφανιστεί ακόμα πιο επικίνδυνο χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό του.

Συγκεκριμένα ο Τόμπκινς είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα μία σκληρή ομάδα, που είναι δύσκολο να τη νικήσεις. Έχουν το δικό τους στιλ και πάντα μένουν πιστοί στη δική τους φιλοσοφία. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, γιατί είναι αθλητική ομάδα και σκοράρουν πολύ. Χωρίς τον Σπανούλη θα είναι μία διαφορετική ομάδα, αλλά αυτό θα κάνει τους υπόλοιπους παίκτες να βγουν μπροστά και να γίνουν επικίνδυνοι, όπως πάντα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024