Ο Ζυγός τελικά τι είναι; Προς τα που κλείνει η ζυγαριά;

Γενικά

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας η  Νέα Σελήνη στον Ζυγό μας  καλεί να εστιάσουμε σε προβληματικές σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Απλά επειδή η ενέργεια με την οποία μας τροφοδοτεί θα περισσεύει φροντίστε να την εκτονώσετε, εκφράζοντας σε ήπιους τόνους τις απόψεις σας κι αποφεύγοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα, που μπορεί να  οδηγήσουν σε άνευ ουσίας αντιπαραθέσεις και  αψιμαχίες.

Που γέρνει ο Ζυγός;

Να θυμάστε ότι αν και ο Ζυγός είναι γνωστός ως ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου, συχνά δεν  προτιμά την χρυσή τομή. Η ζυγαριά του κλίνει από δω ή από εκεί ανάλογα με τις επιρροές που δέχεται και τις καταστάσεις που βιώνει.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, όπως συχνά είναι απαραίτητο να βάζει κάποιος όρια, απλά καλό είναι τότε να θυμόμαστε ότι αυτές τις γραμμές δεν τις βάζουμε ή δεν τις περνάμε μόνο όταν μας βολεύει και κυρίως δεν πρέπει να αναστατώνουν τη ζωή άλλων, αφού ζητούμενο παραμένει η αρμονία όλο και περισσότερων.

Με τη νέα Σελήνη περισσότερο επηρεάζονται Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι, και Αιγόκεροι, με τους πρώτους να ευνοούνται μαζί με Υδροχόους, ∆ίδυμους, Τοξότες και Λέοντες.

Γράψτε το σχόλιο σας