Όλοι έχουν τις ευαισθησίες τους και τις στιγμές που νιώθουν λιγότερο καλά. Κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι πιο χαρούμενα ενώ κάποια άλλα στεναχωριούνται και θλίβονται πανεύκολα. Είτε γιατί πέφτουν ψυχολογικά από μόνα τους, είτε γιατί επηρεάζονται ευκολότερα από αρνητικά ερεθίσματα.

Ιχθείς

Πραγματικά με το παραμικρό μπορεί να απογοητευτεί και να πέσει ψυχολογικά σε σημείο να μη μπορεί να λειτουργεί στην καθημερινότητά του. Οι Ιχθείς έχουν τόσα πράγματα στο μυαλό τους, τόσα ιδανικά, που αν δε γίνουν απογοητεύονται. Το ζώδιο αυτό πολλές φορές δίνουν την αίσθηση ότι η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ.

Εν τω μεταξύ έχουν την τάση να χειροτερεύουν οι ίδιοι τα όποια αρνητικά συναισθήματα γιατί βιώνουν μία «παραίτηση» από τα πάντα. Πρέπει να πεισμώσουν περισσότερο διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πάντα δύσκολα για αυτούς. Στεναχωριούνται χωρίς εγωισμό και ατομικισμό.

Αιγόκερως

Ενώ δείχνουν να έχουν καταφέρει την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή τους, το αντίθετό. Το συγκεκριμένο ζώδιο κρύβει πάρα πολύ καλά τα συναισθήματά του. Αυτό το κάνει γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την όποια αρνητικότητα που αισθάνεται εσωτερικά. Το ίδιο παθαίνει και με τα νεύρα. Δεν τα δείχνει.

Όταν ο Αιγόκερως στεναχωριέται συνήθως αυτό συνοδεύεται από υπερένταση, νεύρα και μηδενίζει κάθε συναίσθημα για να γίνει απαθής. Στεναχωριούνται εύκολα γιατί θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο μονίμως. Πρέπει να δέχονται ότι δε μπορούν να ρυθμίζουν τα πάντα. Στην ουσία στεναχωριούνται γιατί χάνουν τον έλεγχο και νιώθουν ότι «ελέγχονται».

Λέων

Το περήφανo ζώδιό μας παρόλο που δείχνει τρομερή αυτοπεποίθηση, ότι δε νιώθει εύκολα άσχημα κλπ απλά το κρύβει. Η περηφάνια αυτή του Λέοντα σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, είναι αυτή που τον κάνει να στεναχωριέται εύκολα. Επειδή έχει μάθει από τη φύση του να τα έχει καλά με τον εαυτό του, αν κάτι τον ταράξει δεν το διαχειρίζεται θετικά.

Μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του, να κλαίει αλλά καθαρά από εγωισμό και μόνο. Στεναχωριέται γιατί δεν πιστεύει ότι του αξίζει να μην του συμπεριφέρονται σωστά. Έχει επίσης υψηλές απαιτήσεις για τον εαυτό του γεγονός που τον ρίχνει ψυχολογικα πιο έυκολα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο