Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φεύγει ο Σπάιντερμαν από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel;

Φεύγει ο Σπάιντερμαν από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel;

Ο Τομ Χόλαντ, ο κινηματογραφικός Σπάιντερμαν της Marvel δίνει απαντήσεις...

Λίγο πριν την έξοδο της Marvel έφτασε το καλοκαίρι ο Σπάιντερμαν και ο Τομ Χόλαντ που υποδύεται τον υπερήρωα, όταν η Disney και η Sony δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για το τι θα γίνει με τον χαρακτήρα.
Τελικά η έκβαση της υπόθεσης ήταν θετική και σύμφωνα με τον ηθοποιό έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να τα βρουν οι εταιρείες και ο υπερήρωας να ξαναεμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ο Χόλαντ είπε ότι μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Όπως είπε ο ηθοποιός όταν έμαθε για το ναυάγιο του Σπάιντερμαν ένιωσε ότι «καταστράφηκε. Ήταν απαίσιο. Ρώτησα εάν θα μπορούσα να βρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπομπ Ίγκερ γιατί ήθελα να του πω:

«Σας ευχαριστώ, αυτή η πενταετία ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που αλλάξατε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον». Πήρα τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο όταν θα είχε χρόνο».

Και συνέχισε:

«Έτσι πέρασαν δύο, τρεις ημέρες και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό και είχα μια αίσθηση ότι ήταν αυτός. Είχα πιει όμως» κι έτσι σχεδόν μεθυσμένος «κλάφτηκε», όπως είπε, στον Ίγκερ για την πιθανότητα να κοπούν οι ταινίες του Σπάιντερμαν, λόγω της διαφωνίας των στούντιο.

«Ήμουν πολύ συναισθηματικός γιατί αισθανόμουν ότι όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους» συμπλήρωσε.

Τελικά όμως οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν στις 27 Σεπτεμβρίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την τρίτη ταινία του υπερήρωα.

Το παρολίγον διαζύγιο

Η Sony, που ελέγχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα, δεν είχε καταλήξει σε νέα συμφωνία με την Disney, η οποία είναι ιδιοκτήτρια των Marvel Studios.

Το 2015 οι δύο κολοσσοί κατέληξαν σε συμφωνία που επέτρεψε στον Σπάιντερμαν να εμφανιστεί σε πέντε έργα της Marvel, με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες περιπέτειες των Εκδικητών, τo «Avengers: Infinity War» και το «Avengers: Endgame», που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων.

Σε σειρά αναρτήσεων στο Twitter η Sony εξέφρασε την «απογοήτευσή» της με την απόφαση της Disney να μην αναθέσει κεντρικό ρόλο παραγωγού στον Κέβιν Φέιζ για την επόμενη ταινία Σπάιντερμαν.

Ο Φέιζ ήταν κινητήρια δύναμη πίσω από την πετυχημένη ένταξη του ανθρώπου-αράχνη στο σύμπαν της Marvel και στην κινηματογραφική ομάδα των Εκδικητών.

«Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον», ανέφερε το καλοκαίρι η Sony.

Η εταιρεία προσπάθησε ωστόσο να καταλαγιάσει τις ανησυχίες για άμεσο διαζύγιο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024