Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» Μαρούπα (ΕΕΑ) : «Είχε ζητήσει άδεια εταιρία συμφερόντων Σαββίδη και ο Συγγελίδης να πάρουν την Ξάνθη»

«Βόμβα» Μαρούπα (ΕΕΑ) : «Είχε ζητήσει άδεια εταιρία συμφερόντων Σαββίδη και ο Συγγελίδης να πάρουν την Ξάνθη»

Η συνέντευξη της δικηγόρου στο Metropolis που ξαφνικά... εξαφανίστηκε!

Νέα σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση σκανδάλου συνιδιοκτησίας που ταρακουνά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μια δήλωση που επί της ουσίας επιβεβαιώνει πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη, έχοντας μάλιστα μαζί του τον συνέταιρο του Χρήστου Πανόπουλου. Τον Πολυχρόνη Συγγελίδη. Πρόσωπα που βρίσκονται στην καρδιά των μεγάλων αποκαλύψεων που έφερε στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του One Channel.

Δήλωση από την Ειρήνη Μαρούπα. Μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που έχει ήδη τον φάκελο στα χέρια της. Η Μαρούπα φιλοξενήθηκε χθες από τον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης. Και εκεί είπε δύο απίστευτα πράγματα. Πρώτον ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να αγοράσει την Ξάνθη τον Μάρτη! Και δεύτερο ότι γνωρίζει από τότε πως υπάρχει «θέμα» με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της «ακριτικής» ΠΑΕ. Ουσιαστικά δηλαδή επιβεβαιώνει το ίδιο το ρεπορτάζ.

Αναλυτικά οι δύο ατάκες της Ειρήνης Μαρούπα.  

1) «Πράγματι, την προηγούμενη εβδομάδα ερεύνησα αυτά τα πράγματα και έμαθα ότι είχε ζητήσει άδεια εταιρία συμφερόντων Σαββίδη και ο Συγγελίδης να πάρουν την Ξάνθη»

2) «Στη συνέχεια, αυτό που είχε να κάνει με την καταγγελία του Metropolis, εγώ είχα μάθει πως υπήρχε μια ιδιαίτερη αναστάτωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης , που σηματοδοτεί ενδεχόμενη αλλαγή συμφερόντων».

Και κάτι ακόμη: Η συνέντευξη αυτή ξαφνικά… εξαφανίστηκε από προσώπου Γης. Γιατί άραγε;

Την απάντηση περιμέναμε να τη δώσουν οι ίδιοι (εξ ου και το περισσότερα σε λίγο). Εκείνοι που θέλησαν να μας πουν πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η κυρία Μαρούπα, λοιπόν, που προφανώς όποιος την ξέρει την έχει δει να πιάνει στασίδι στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, που πλέον προβάλλεται από το OPEN TV του Ιβάν Σαββίδη, σήμερα το πρωί έδωσε άλλη συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη. Σε άλλον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στο ραδιόφωνο «Focus FM». Και εκεί τι μας είπε; Μας είπε ότι μπερδεύτηκε και δεν εννοούσε τον Ιβάν Σαββίδη στην προηγούμενη συνέντευξή της, εννοούσε τον Πανόπουλο. Κοιτάξτε τώρα μια ακόμα σύμπτωση. «Καταλάθος» είχε δηλώσει και ο Βαγγέλης Γραμμένος στον Χέρμπερτ Χούμπελ ότι προέκυψε το καλοκαίρι το περίφημο θέμα αλλαγής του ΚΑΠ, που έκανε νόμιμη την πολυϊδιοκτησία. Σαν πολλά λάθη δεν μαζεύτηκαν;

Υ.Γ: Μάντεψε πού θα είναι την Δευτέρα το βράδυ η Μαρούπα και κέρδισε το δικαίωμα θέασης μιας εκπομπής με τηλεθέαση ασορτί με τα καιρικά φαινόμενα των ημερών στην βόρεια Ελλάδα. Κάπου κοντά στο μηδέν…

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024