Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη

Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη

Η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι το αυτονόητο με τον οργανισμό που λέγεται Άρης να έχει ανάγκη έναν τίτλο

Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή πιθανότατα διαθέτει το τρίτο καλύτερο ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος που αυτό δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία είναι ότι… αυτοκτόνησε σε ορισμένα παιχνίδια και σε άλλα οι αποφάσεις των διαιτητών του στέρησαν βαθμούς.

Δεν περιμέναμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να διαπιστώσουμε ότι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι μετά το τέλος της επόμενης αγωνιστικής θα βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας με νίκη επί της Λαμίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θα εξασφαλίσει την είσοδο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, παρά τα λάθη που έκανε ο ίδιος και παρά τη τραγική αντιμετώπιση από τη διαιτησία σε αρκετά παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και για να αντέξει κάποια ομάδα θα πρέπει να έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ της. Στοιχεία που με εξαίρεση μια δυο θέσεις ο Άρης τα διαθέτει.

Η έξοδος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση μπορεί να είναι αυτονόητο για τον Άρη, ο μεγάλος στόχος όμως είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

O οργανισμός που λέγεται Άρης έχει ανάγκη τη κατάκτηση ενός τίτλου και αυτό πρέπει να περάσει σε όλους.Στους παίκτες , στον προπονητή, στη διοίκηση, στους υπαλλήλους των γραφείων. Σε όλους.

Υ.Γ Το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να πιστέψει κανείς ότι ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει χωρίς να προσπαθήσει. Απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές. Φυσικά και η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Ένινγκ.

Υ.Γ1 Πολύ σημαντικό για τον Άρη και το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Με τον Σούλη Μαρκόπουλο να περιμένει πολλά από τον νεοαποκτηθέντα Κεν Μπράουν.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024