Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καθοριστικό το ματς με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα

Καθοριστικό το ματς με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του Μιλόγεβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα

Σε κρίση ο Ερυθρός Αστέρας μετά τη συντριβή από την Μπάγερν, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται σε δύσκολη θέση να παίζει το κεφάλι του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Περιμένει στη γωνία η ΑΕΚ!

Η βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Μπάγερν Μονάχου με 6-0 στο Βελιγράδι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έφερε τριγμούς στο εσωτερικό των πρωταθλητών Σερβίας, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο 49χρονος προπονητής δέχεται έντονη κρητική από τα ΜΜΕ της Σερβίας για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για τις επιλογές του, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Γερμανούς, με τα δημοσιεύματα του Τύπου να τονίζουν ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κρίνει το μέλλον του στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν ο… Βασιλιάς του Βελιγραδίου, πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η μουρμούρα στο εσωτερικό του συλλόγου έχει αρχίσει να μεγαλώνει, με τη διοίκηση της ομάδας, πάντως, να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να εκφράζει τη στήριξή της. Τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που θα κρίνει το μέλλον του Αστέρα στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Αν οι Σέρβοι ηττηθούν στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό και χάσουν την τρίτη θέση του ομίλου, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Μιλόγεβιτς να απολυθεί. Μάλιστα, έχουν ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα του αντικαταστάτη του, με τον πρώην τεχνικό της Βοσνίας, Προσινέτσκι, να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των ανθρώπων του Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μπορεί να εξελιχθεί σε «σύμμαχο» της ΑΕΚ, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και… επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, με τον τεχνικό διευθυντή της Ενωσης, Ιλια Ιβιτς, να θέλει σαν… τρελός τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς ο Ιβιτς ήταν μάνατζερ του Σέρβου τεχνικού.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και ο Μιλόγεβιτς «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ένα από τα δημοσιεύματα αναφέρει ότι η Ενωση του έχει κάνει ήδη πρόταση: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα ή θα δεχθεί την προσφορά ενός ελληνικού κολοσσού», τονίζεται μεταξύ άλλων. Για να υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, κάτι που είναι πιθανό να γίνει σε περίπτωση ήττας της σέρβικης ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Ακόμα και αν απολυθεί, όμως, η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και της Κίνας, οι οποίες μπορούν να του προσφέρουν πολλά χρήματα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024