Την άμεση πρόσβαση σε δισεκατομμύρια ανθρώπους αξιοποιούν οι πορνοστάρ στο Instagram, προκειμένου να διαφημίσουν τη δουλειά τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Το περιεχόμενο της δουλειάς των πορνοστάρ, θεωρείται «ανάρμοστο» και «εκτός κάθε ορίου ανοχής». Παρ’ ότι οι λογαριασμοί τους τυγχάνουν μεγάλης απήχησης από τους χρήστες των social media, οι ηγεσίες και οι χειριστές αυτών των Μέσων, αν και καρπώνονται οφέλη και από τις συγκεκριμένες «κυκλοφορίες», έχουν ξεκινήσει ένα «σαφάρι» για τον εντοπισμό των «ανάρμοστων» λογαριασμών, τους οποίους και διαγράφουν.

Εκατοντάδες πορνοστάρ ανά τον κόσμο, οι οποίες δραστηριοποιούνται στα social media, απηύθυναν, μέσω της παγκόσμιας οργάνωσης Adult Performers Actors Guild έκκληση προς τις ηγεσίες του Instagram και των άλλων μέσων ιντερνετικής κοινωνικής δικτύωσης, να μην διαγράφουν τους λογαριασμούς τους.

Μία εκπρόσωπος της οργάνωσης που αριθμεί πάνω από 1.300 μέλη παγκοσμίως, δήλωσε ότι «διαγράφουν τους λογαριασμούς διότι δεν εγκρίνουν αυτό που κάνουμε για να ζήσουμε».

Αιτιολόγησε, ωστόσο, την παρουσία των πορνοστάρ στα social media, αναφέροντας ότι αφενός δεν υποχρεώνουν κανέναν να τους ακολουθήσει, καθώς ο εκάστοτε ακόλουθος επιλέγει ποιον και πώς επιθυμεί να ακολουθεί και αφετέρου, το πορνό δεν είναι απαγορευμένο και προσφέρεται ελεύθερα στα ενήλικα άτομα, ως επιλογή για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Το ζήτημα με τα social media είναι η ελεύθερη πρόσβαση που έχουν τα ανήλικα άτομα σε λογαριασμούς.

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr