Θέλουν trade που τους ανεβάζει επίπεδο οι Μάβερικς
Οι Ντάλας Μάβερικς «καλοβλέπουν» την περίπτωση του Αντρέ Ιγκουοντάλα, κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα τους ανεβάσει επίπεδο.
Οι Ντάλας Μάβερικς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση της, ιδιαιτέρως ανταγωνιστικής, Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 11-6.
Με τον Ντόντσιτς να κάνει τρομερά πράγματα, τον Πορζίνγκις να επανέρχεται σιγά σιγά μετά το σοβαρό του τραυματισμό του και το supporting cast να κάνει πολύ καλή δουλειά έως τώρα, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως μπορούν να μπουν στα πλέι οφ και να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν.
Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο οι παράγοντες των Τεξανών εξετάζουν τρόπους για να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο. Μία από τις περιπτώσει που αρέσει στους παράγοντες των Μάβερικς, σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ, είναι αυτή του Αντρές Ιγκουοντάλα.
Ο Ιγκουοντάλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, βρίσκεται στο ρόστερ των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς όμως να υπολογίζεται. Ο «Ίγκι» είναι τρομερός αμυντικός, ενώ με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Οι ιθύνοντες των Μάβερικς μοιάζουν διατεθειμένοι να προσφέρουν τον Κόρτνει Λι, του οποίου το συμβόλαιο φτάνει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια, και δύο draft picks δευτέρου γύρου. Η λογική λέει πως μια τέτοια πρόταση θα ικανοποιήσει τους Γκρίζλις, που όμως μπορούν να περιμένουν ως την Trade Deadline, προκειμένου να προσπαθήσουν να πάρουν καλύτερα ή περισσότερα ανταλλάγματα.
Όπως και να έχει ο Ιγκουοντάλα δεν υπολογίζεται από τους Γκρίζλις, δε θα φορέσει τη φανέλα τους και αν καταλήξει στο Ντάλας, οι Μάβερικς θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε αντίπαλο.
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442