Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλουν trade που τους ανεβάζει επίπεδο οι Μάβερικς

Θέλουν trade που τους ανεβάζει επίπεδο οι Μάβερικς

Οι Ντάλας Μάβερικς «καλοβλέπουν» την περίπτωση του Αντρέ Ιγκουοντάλα, κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Οι Ντάλας Μάβερικς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση της, ιδιαιτέρως ανταγωνιστικής, Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 11-6.

Με τον Ντόντσιτς να κάνει τρομερά πράγματα, τον Πορζίνγκις να επανέρχεται σιγά σιγά μετά το σοβαρό του τραυματισμό του και το supporting cast να κάνει πολύ καλή δουλειά έως τώρα, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως μπορούν να μπουν στα πλέι οφ και να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν.

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο οι παράγοντες των Τεξανών εξετάζουν τρόπους για να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο. Μία από τις περιπτώσει που αρέσει στους παράγοντες των Μάβερικς, σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ, είναι αυτή του Αντρές Ιγκουοντάλα.

Ο Ιγκουοντάλα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, βρίσκεται στο ρόστερ των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς όμως να υπολογίζεται.  Ο «Ίγκι» είναι τρομερός αμυντικός, ενώ με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Οι ιθύνοντες των Μάβερικς μοιάζουν διατεθειμένοι να προσφέρουν τον Κόρτνει Λι, του οποίου το συμβόλαιο φτάνει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια, και δύο draft picks δευτέρου γύρου. Η λογική λέει πως μια τέτοια πρόταση θα ικανοποιήσει τους Γκρίζλις, που όμως μπορούν να περιμένουν ως την Trade Deadline, προκειμένου να προσπαθήσουν να πάρουν καλύτερα ή περισσότερα ανταλλάγματα.

Όπως και να έχει ο Ιγκουοντάλα δεν υπολογίζεται από τους Γκρίζλις, δε θα φορέσει τη φανέλα τους και αν καταλήξει στο Ντάλας, οι Μάβερικς θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024