Ψηφιακή γραφίδα και καμβάς ζωγραφικής για creative τύπους και όχι μόνο

Όσο οι οθόνες έχουν κατακτήσει μια πολύ ισχυρή θέση στη ζωή μας, τόσο το πληκτρολόγιο έχει γίνει συνέχεια των χεριών μας. Πολύτιμος σύμμαχος σε όλες μας τις επικοινωνίες και τις εργασίες. Υπάρχει όμως μια δραστηριότητα που είναι αδύνατον να αντικατασταθεί από το πληκτρολόγιο ή το «ποντίκι». Η αίσθηση του μολυβιού όταν σχεδιάζουμε με το χέρι μας, ο τρόπος που απλές γραμμές γίνονται έργα τέχνης.

Τέτοιου είδους εργασίες μπορούμε να εκτελέσουμε ηλεκτρονικά μόνο με τις «μαγικές» ψηφιακές γραφίδες που εδώ και χρόνια έχουν πάρει τη θέση του παραδοσιακού μολυβιού. Οι ψηφιακές γραφίδες έχουν λύσει τα χέρια καταρχήν στους επαγγελματίες δημιουργούς, εικονογράφους, γραφίστες και σχεδιαστές παντός είδους.

Όσο η τεχνολογία βελτιώνεται οι γραφίδες δίνουν την αίσθηση πραγματικής πένας και αυτόματα οι δυνατότητες γίνονται απεριόριστες. Οι νοσταλγοί του χαρτιού θα βρουν στις γραφίδες ένα συναρπαστικό σύμμαχο στο σχέδιο, ενώ οι πρωτοπόροι θα ανακαλύψουν δεκάδες ευκολίες που θα κάνουν ακόμα πιο παραγωγική και άνετη την δουλειά τους.

Ειδικά, οι επαγγελματίες σχεδιαστές θα διαπιστώσουν ότι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί, ενώ είναι ελεύθεροι να εργασθούν από οπουδήποτε επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους σχέδια και άλλο εξοπλισμό, παρά μόνο τη γραφίδα και την ψηφιακή full HD οθόνη που τη συνοδεύει.

Κάντε το σε ένα Wacom

Αυτή τη συναρπαστική λύση δίνει η ιαπωνική εταιρεία Wacom, πρωτοπόρος στις γραφίδες για καλλιτέχνες και δημιουργούς ψηφιακής σχεδίασης και επεξεργασίας. Η Wacom όμως δεν προσφέρει λύσεις μόνο για επαγγεματίες αλλά και για “κοινούς θνητούς”.  Με το One by Wacom , πού είναι μια πολύ οικονομική πρόταση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το ποντίκι στο γραφείο και να έχετε μια φυσιολογική επικοινωνία με τον υπολογιστή σας. Μάλιστα θα μπορείτε να γράφετε και να στέλνετε μυνήματα με τον προσωικό σας γραφικό χαρακτήρα.

Η Wacom προικίζει την σειρά Intuos με λογισμικά για επεξεργασία φωτογραφίας, σχεδίασης ή κινούμενων σχεδίων ώστε απο την πρώτη στιγμή να αναδείξετε την δημιουργηκότητά σας και να δώσετε χώρο στην φαντασία σας.

Mπαίνοντας στην σειρά Intuos Pro είμαστε πλέον σε περιβάλλον για επαγγελματίες με τα επόμενα βήματα να είναι η σειρά Cintiq  και Mobile Studio. Σε κάθε περίπτωση με μια ψηφιακή γραφίδα Wacom θα αλλάξει η ζωή σας και θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα στον ψηφικό μετασχηματισμό

Τα προϊόντα της Wacom διατίθενται από την ΑΜΥ Α.Ε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr