Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμος Α’ και αρχιφύλακας, που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Κρήτης, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση αφορά σε περιστατικό που σημειώθηκε στο Ηράκλειο τα ξημερώματα (03:10) του Σαββάτου, όταν ο αστυνόμος Α’, εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, πήγε σε άλλη αστυνομική Υπηρεσία, όπου εκτελούσε καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας ο αρχιφύλακας.
Στη συνέχεια παρέλαβε κρατούμενο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου για υγειονομική παράβαση και επέστρεψαν μαζί μετά από περίπου τρεις ώρες στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου.
Οι δύο αστυνομικοί και ο ιδιώτης συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα