Ένα ενδιαφέρον παραλειπόμενο σημειώθηκε την Πέμπτη στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τέως πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «βρισκόμαστε σε μια περίοδο εξαιρετικά σκοτεινή. Εδώ πήγα στην πορεία του Πολυτεχνείου και πήγαν να με φάνε». Στη συνέχεια άρχισε να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει […]

Ένα ενδιαφέρον παραλειπόμενο σημειώθηκε την Πέμπτη στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τέως πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «βρισκόμαστε σε μια περίοδο εξαιρετικά σκοτεινή. Εδώ πήγα στην πορεία του Πολυτεχνείου και πήγαν να με φάνε».

Στη συνέχεια άρχισε να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν κάνει πράξη τις φοροελαφρύνσεις που υποσχέθηκε λέγοντας ότι «η μεσαία τάξη ακόμα δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έρχεται. Πίστεψε την καραμέλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάζει τους αδυνάτους και δεν κοιτάζει εσάς. Κάνουμε την αυτοκριτική μας δεν λέω πως τα κάναμε όλα σωστά. Όμως πού είναι σήμερα οι μεγάλες ελαφρύνσεις για τη μεσαία οικογένεια».

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε κάποιος να φωνάζει μέσα στην αίθουσα: «χούντα»!

«Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε» του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν πρόκειται για χούντα. Την χούντα την έχουμε ζήσει. Την κυβέρνηση αυτή την έβγαλε ο ελληνικός λαός και αυτός θα την αμφισβητήσει».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr