Πήρε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ο Άρης
Το τμήμα μπάσκετ έχει στη κατοχή του τα δυο απαραίτητα έγγραφα και πλέον χρειάζεται να λύσει το BAN του Γουίβερ για να έχει δικαίωμα μεταγραφών.
-
Καταδίκη 27 χρόνων για φρικιαστικό έγκλημα στη Γαλλία – Διαμέλισε και πέταξε τη σορό της συζύγου του
-
Παραμένουν ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί που καταδικάστηκαν για το βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
-
Γιορτή σήμερα 11 Ιουλίου - Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
-
«Αλαλούμ» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στον αέρα η Κεντρική Επιτροπή – Οι «κομμένοι» αυθαιρετούν και δίνουν ραντεβού για αύριο
Είναι ξεκάθαρο ότι το ρόστερ του Άρη χρειάζεται ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Η ΚΑΕ Άρης εξασφάλισε σήμερα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Ακόμα, όμως, δεν έχει αποκτήσει δικαίωμα για να κάνει μεταγραφικές κινήσεις.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λυθεί και το ban που έχει επιβάλει η FIBA για τις οφειλές προς τον Γουίβερ.
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η διαφαινόμενη ενίσχυση με τον Φιτζπάτρικ, δείχνει πως αλλάζει η ρότα στους κίτρινους.
- Ισπανία – Βέλγιο: Το απόλυτο κοντράστ των συναισθημάτων για τους οπαδούς των δύο χωρών (vid)
- Ισπανία – Βέλγιο: Δάκρυσε ο Κουρτουά κατά την αλλαγή του – Πώς αντέδρασε στο 2-1 (vid)
- Ισπανία – Βέλγιο 2-1: Ο Μερίνο «χτύπησε» στο 88′ κι έστειλε τους «Ρόχας» στους «4» του Μουντιάλ! (vid)
- Ο Μερίνο «χτύπησε» ξανά στο φινάλε και έδωσε την πρόκριση στην Ισπανία (vids)
- Η απολογία του Βινίσιους στους φιλάθλους της Βραζιλίας
- Μεταγραφή-βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ πήρε Όσμαν με 9.000.000!
- Ολες οι λεπτομέρειες για το νέο κλειστό διετές συμβόλαιο του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό
- Σπάει τα κοντέρ ο Τεντόγλου – Διαστημικό άλμα στα 8.61μ. στο Μονακό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Η Ρωσία κλείνει τον δίαυλο Ντον – Αζόφ μετά τις ουκρανικές επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/azov-sea-shipping-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442