Παρελθόν από τον Άρη εδώ και λίγες ώρες αποτελεί ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βοσνία με τη φανέλα της Ιγκοκέα.
Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο σέντερ μέσω λιτής ανακοίνωσης, στην οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Όσα αναφέρουν οι κίτρινοι στην ανακοίνωσή τους:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Djordje Gagic και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.