Ο Γιώργος Κορακάκης και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πραγαμτοποίησαν την πρώτη προπόνηση στον Ατρόμητο, αφού παρουσιάστηκαν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου με το προπονητικό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Έπειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από την ομάδα των δυτικών προαστίων, αποφασίστηκε το παραπάνω δίδυμο να οδηγήσει προς το παρόν τους Περιστεριώτες.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκαν οι Βέλλιος, Μάντσον, Μπαένα και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Στο προπονητικό κέντρο επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες της ομάδας μας όπου πραγματοποίησαν μεσημεριανό πρόγραμμα με το προπονητικό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι νέοι προπονητές της ομάδας μας αφού παρουσιάστηκαν στην ομάδα από τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με επικέντρωση σε αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής.

Στην προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος οι Βέλλιος, Μάντσον και Μπαένα όπως επίσης και οι διεθνείς Κατράνης, Νάτσος και Νταβιώτης. Ο Μανδάς θα ενσωματωθεί με την ομάδα την Τετάρτη.

Ο Ουγκράι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr