Ανατροπή για την Εθνική: 2-1 με τον Γαλανόπουλο! (vids)
Ο Κουλούρης νικήθηκε από τον Γιόρονεν, αλλά ο Γαλανόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Φινλανδίας, κάνοντας το 2-1 για την Εθνική.
Ολική ανατροπή στο ΟΑΚΑ! Η Ελλάδα με γκολ του Γαλανόπουλου στο 70’ έκανε το 2-1 στο παιχνίδι με την Φινλανδία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος έφερε τα πάνω – κάτω.
Ο Λημνιός γύρισε στον Κουλούρη, αυτός σούταρε, ο Γιόρονεν απέκρουσε και ο μέσος της ΑΕΚ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της γαλανόλευκης.
Ο Γαλανόπουλος είναι ο δεύτερος παίκτης της Ενωσης που σκόραρε στο αποψινό παιχνίδι, καθώς στο 47’ ο Πέτρος Μάνταλος είχε ισοφαρίσει σε 1-1 το παιχνίδι.
Υπενθυμίζουμε ότι το σκορ είχε ανοίξει στο πρώτο ημίχρονο ο Πούκι, μετά το λάθος του Σταφυλίδη.
Δείτε το 2-1:
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου
