Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, εκεί όπου αύριο θα συναντήσει την Μπάγερν, θέλοντας να δώσει υπεραξία στη νίκη επί της Ζαλγκίρις.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα, προκειμένου να… γνωρίσουν το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστούν.
Το «Audi Dome» είναι το πρώτο από τα δύο γερμανικά γήπεδα, που θα παίξουν αυτή την εβδομάδα, έχοντας στόχο να πάρουν τουλάχιστον μια νίκη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.