Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Δύσκολα στο Αγρίνιο ο Κολοβός

Παναθηναϊκός: Δύσκολα στο Αγρίνιο ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός ετοιμαζόταν για την επάνοδο του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αλλά μάλλον θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Συνεχίζονται οι απώλειες για τον Γιώργο Δώνη, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Μετά τους Γκίας Ζαχίντ και Εμάνουελ Ινσούα, δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο 26χρονος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στη διάρκεια της προπόνησης και μεταφέρθηκε αμέσως στο «Υγεία», όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Κολοβός έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες.

Ο τραυματισμός του Κολοβού δεν είναι πολύ σοβαρός, αλλά έρχεται σε ένα σημείο που ο ποδοσφαιριστής ετοιμαζόταν να παίξει βασικός μετά από αρκετές αγωνιστικές.

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ζαχίντ, Ινσούα, Κότσαρης, Μπεκ. Απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024