Ποιος είναι τελικά ο πιο σέξι άντρας του κόσμου; Αν πιστέψουμε το περιοδικό People, που έβγαλε τη λίστα του την περασμένη Τρίτη, είναι ο Τζον Λέτζεντ. Αν πάλι συνταχθούμε με το US Weekly, που έβγαλε τη δική του λίστα λίγο αργότερα, είναι ο Μπραντ Πιτ.

Ανεξάρτητα από προσωπικές προτιμήσεις, τα δύο περιοδικά αποφάσισαν να λύσουν την πολύ σημαντική αυτή διαφωνία τους… στα δικαστήρια.

Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας «πιο σέξι άντρας του κόσμου», αν και αυτό είναι πολύ υποκειμενικό.

View this post on Instagram

Wow. Thank you, @People. #SexiestManAlive

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

View this post on Instagram

Magazine Shoot.

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

View this post on Instagram

@onceinhollywood

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Το People έστειλε αγωγή στο US Weekly, όχι επειδή αμφισβητεί την επιλογή των δικών του αναγνωστών, αλλά επειδή δημοσίευσε την ίδια τη λίστα, την πατρότητα (ή μητρότητα, ότι θέλετε) της οποίας διεκδικεί το πρώτο.

Μετά από αυτό, το US Weekly «κατέβασε» τη δική του λίστα και τη δημοσκόπηση που οδήγησε σε αυτήν, τόσο από το site του όσο και από τα social media.

Κι αυτό διότι, όπως αποδείχθηκε, το People έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα για τη χρήση του συγκεκριμένου τίτλου από το 2002.

Αυτό μάλιστα που φαίνεται ότι εξόργισε πιο πολύ τους υπεύθυνους του περιοδικού είναι ότι το US Weekly, στη δική του δημοσκόπηση, ζήτησε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν για τον «πραγματικό» πιο σέξι άντρα του κόσμου.

«Όλοι ξέρουν ότι η δημοσκόπηση του People για τον πιο σέξι άντρα του κόσμου είναι αναπόσπαστο μέρος του περιοδικού για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι κάτι που θα προστατεύσουμε πολύ προσεκτικά», είπε πηγή του περιοδικού.

Η διαμάχη μπορεί να φαίνεται ίσως κάπως υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, δεν είναι όμως, αν σκεφτεί κανείς ότι το Ρeople πουλάει στις Ηνωμένες Πολιτείες 3,3 εκατομμύρια αντίτυπα την εβδομάδα, ενώ το US Weekly πουλάει κοντά στα 2 εκατομμύρια αντίτυπα εβδομαδιαίως.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο