Πολυτεχνείο : Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια
Αστυνομικοί απέτρεψαν πριν από λίγο ομάδες νεαρών να εισέλθουν σε πολυκατοικίες, στα Εξάρχεια - Προσαγωγές μετά τις επιχειρήσεις - Με ελικόπτερο η ΕΛ.ΑΣ ελέγχει ταράτσες κτιρίων
Σε δεύτερη επιχείρηση στα Εξάρχεια προχώρησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αποτρέποντας ομάδα νεαρών να μπει στο εσωτερικό πολυκατοικίας.
Λίγη ώρα μετά την πρώτη επιχείρηση στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, κατά την οποία η αστυνομία προσήγαγε επτά άτομα, οι αρχές προχώρησαν σε δεύτερη έφοδο, αυτή τη φορά στην οδό Στουρνάρη 4.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων. Προς το παρόν, δεν έχουν βρεθεί αντικείμενα προς χρήση, αλλά η έρευνα στο εσωτερικό συνεχίζεται.
Τα μέτρα της αστυνομίας είναι σε πλήρη εφαρμογή για την αποφυγή επεισοδίων, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιούν ελέγχους σε άτομα που θεωρούνται ύποπτα.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση στην οδό Στουρνάρη
Επιχειρήσεις σε πολυκατοικίες
Νωρίτερα, διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε σε πολυκατοικία στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη και απέτρεψε άτομα να ανέβουν στην ταράτσα. Η ομάδα αγνώστων μπήκαν στην πολυκατοικία κάνοντας διάρρηξη στην πόρτα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε έξι προσαγωγές ατόμων που έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.
Από τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομία, στην κατοχή των ατόμων βρέθηκαν πέτρες, βόμβες μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια και άλλα αντικείμενα.
Ταυτόχρονα, άλλη ομάδα ατόμων ανέβηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Στουρνάρη, στο ύψος της πλατείας Εξαρχείων, και αναμένονται τα αποτελέσματα της επιχείρησης.
Δείτε τα βίντεο από την επιχείρηση στην οδό Τρικούπη
Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ ελέγχει τις ταράτσες κτιρίων
Πέρα από τις επίγειες δυνάμεις που πραγματοποιούν εφόδους σε πολυκατοικίες στα Εξάρχεια, το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ διενεργεί ελέγχους σε οροφές κτιρίων.
Τα ευρήματα από την επιχείρηση στη Χ. Τρικούπη
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα κατά την επιχείρηση στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Απροσπέλαστο το κέντρο
Στο μεταξύ, απροσπέλαστο είναι από το πρωί της Κυριακής το κέντρο της Αθήνας, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει θέσει σε εφαρμογή -κατά τις τελευταίες ώρες- το γιγαντιαίο σχέδιο υπό το κωδικό όνομα «Πολυτεχνείο 2019».
Μεγάλη είναι η ανησυχία για τυχόν επιθέσεις από ταράτσες πολυκατοικιών, καθώς την Παρασκευή εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών στην οδό Θεμιστοκλέους και σε άλλα κτίρια μεγάλες τσάντες με κομμάτια από σπασμένα μάρμαρα τα οποία εκτιμάται ότι ίσως τα ετοίμαζαν οι ταραξίες για να τα πετάξουν από μεγάλο ύψος.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)
























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442