Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισθητική επέμβαση: Ποιες τσακώσαμε να έχουν «πειράξει» κάτι στο πρόσωπο τους;

Αισθητική επέμβαση: Ποιες τσακώσαμε να έχουν «πειράξει» κάτι στο πρόσωπο τους;

Για κάποιες το ξέραμε, για κάποιες άλλες δεν είχαμε ιδέα και κάποιες ακόμα δεν το έχουν παραδεχτεί ότι είχαν κάνει επεμβάσεις

Δεν είναι ταμπού να μιλήσουμε το 2019 για θέματα αισθητικής και πόσο μάλλον όταν η κάθε γυναίκα έχει την αυτοδιάθεση να κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό της. Η κριτική που έχει στόχο να προξενήσει άσχημα σχόλια σε προσωπικό επίπεδο είναι κατακριτέα άλλωστε.

Britney Spears

H αγαπημένη μας Pop artist έχει δηλώσει ότι έχει αυξήσει τον όγκο στα χείλη της. Όπως και να ήταν όμως παραμένει υπέροχη και δε χάνει «τη φόρμα» της ποτέ. Το χαρακτηριστικό άλλωστε της Britney δεν είναι άλλο από τα υπέροχα καφέ μάτια της.

Tyra Banks

Γνωστή στη βιομηχανία του Modeling και τέλεια παρουσιάστρια. Έχει παραδεχθεί ότι πολλές φορές χρησιμοποιεί τρέσες ή περούκες ενώ δεν κρύβει ότι έχει «πειράξει» μύτη της. Ό,τι και να κάνει πάντως το χαμόγελό της την κάνει «gorgeous».

Angelina Jolie

H πασίγνωστη και πολυαγαπημένη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι έκανε διπλή αφαίρεση στήθους. Η μαστεκτομή έγινε διότι είχε κληρονομήσει γονίδια ανάπτυξης καρκίνου από τη μητέρα της. Έπειτα έκανε επέμβαση διόρθωσης και αποκατάστασης του στήθους της. Είναι ηρωίδα.

Cher

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έχει καταφέρει στα 72 της να μοιάζει με τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη. Το σώμα της επίσης παραμένει «νεανικό». Δεν είχε ποτέ ζήτημα να δηλώσει ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, μερικές από αυτές περιλαμβάνουν botox, ενέσεις για τις ρυτίδες κλπ

Kim Kardashian

Η Κιμ θεωρείται μία από τους μεγαλύτερους influencers παγκοσμίως. Έχει προσθέσει στήθος, έχει κάνει αύξηση στα οπίσθια , οι φωτογραφίες δείχνουν ότι έχει κάνει και στη μύτη και προσθετική στα χείλια. Λέγεται ότι έχει κάνει και Botox.

Δεν κρίνουμε καμία γυναίκα φυσικά για τις επιλογές της. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Όλες τους προσφέρουν κάτι σημαντικό στον κόσμο είτε είναι ψυχαγωγία, είτε θέαμα, είτε λειτουργούν ως καλλιτεχνικές φύσεις με στόχο να εμπνεύσουν. Το σώμα άλλωστε το καθενός είναι του καθενός και το διαχειρίζεται όπως θέλει.

Όλες τους όμως παραμένουν υπέροχες και πανέμορφες ό,τι και αν έχουν κάνει στο πλαίσιο της αισθητικής παρέμβασης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024