Στο βρετανικό Guardian παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη, η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, Σακίρα και αποκάλυψε πως στο πρόσφατο παρελθόν, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, η 42χρονη τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως το 2017 μια αιμορραγία στις φωνητικές της χορδές της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα της.
Η Σακίρα τόνισε πως τρόμαξε όταν δεν μπορούσε να τραγουδήσει και λόγω αυτού είχε πέσει σε κατάθλιψη.
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου» δηλώνει η Σακίρα στη συνέντευξή της.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σακίρα είπε χαρακτηριστικά:
«Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη.
Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία!», εξομολογήθηκε η Σακίρα.
Όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε αντιμετώπισε το πρόβλημα με την ύπνωση και τον διαλογισμό.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.