Εντυπωσιακό βίντεο από ανεμοστρόβιλο που χτύπησε τη Χίο
Μπροστά σε ένα πολύ σπάνιο καιρικό φαινόμενο βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στη Χίο όταν ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στην θαλάσσια περιοχή δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού
Μπροστά σε ένα πολύ σπάνιο καιρικό φαινόμενο βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στη Χίο όταν ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στην θαλάσσια περιοχή δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού.
Τα social media γέμισαν φωτογραφίες και βίντεο του σπάνιου φαινομένου.
Από την επέλαση του ανεμοστρόβιλου ξεριζώθηκαν κι έπεσαν σ’ αυτοκίνητα, ενώ ξηλώθηκε η οροφή από επιχείρηση, προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό.
Μάλιστα, ήταν τόση η δύναμη του ανέμου, που σηκώθηκαν ξύλα και μεταλλικά καπάκια, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.
Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο:
Πριν λιγο…..κονταρι Χίος.
Δημοσιεύτηκε από Iak Anast στις Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας