Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο όπου φαίνεται μία κλούβα της αστυνομίας να έχει μετατραπεί σε.. μπουζουξίδικο.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνεται μέσα στο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας οι άνδρες των ΜΑΤ να ακούν στη διαπασών μουσική και το… hit των ημερών «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα».
Παράλληλα, έχουν βάλει στην κλούβα λεντ φωτάκια… για ατμόσφαιρα.
Όπως θα δείτε, έξω από την κλούβα η οποία φέρεται να βρίσκεται στη συμβολή οδού Φειδίου και Χαριλάου Τρικούπη δεν φαίνεται να υπάρχουν άντρες των ΜΑΤ.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.