Ούτως ή άλλως στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο και μετράει 119 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Είναι θέμα χρόνου να σπάσει όλα τα ρεκόρ του Αθηναϊκού και να μείνει για πάντα στην ιστορία.
Όμως οι εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι το ζητούμενο για τις ερυθρόλευκες, που βλέπουν πως έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν μακριά και στο Eurocup.
Ήδη μετρούν 3 νίκες και 1 ήττα στον όμιλο και το ματς με την Βαλένθια στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στις 27 Νοεμβρίου είναι ο πρώτος τελικός της χρονιάς.
Κι αυτό διότι μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό την πρώτη θέση στο γκρουπ.
Ο,τι και να γίνει όμως σε αυτό το ματς, ένα είναι δεδομένο: ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα στο γυναικείο μπάσκετ και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί μεγάλος χορηγός, που θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται – και – φέτος.
Όλο αυτό θα βοηθήσει κι άλλο τους διοικούντες το τμήμα να προχωρήσουν σε σημαντικές προσθήκες παικτριών, τόσο Ελληνίδες, όσο και από την κοινοτική αγορά.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις. Δηλαδή να βγουν στο φως της δημοσιότητας ονόματα που… ουδείς φαντάζεται.
Εχθρός του καλύτερου είναι το τέλειο και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να περάσει σε άλλο επίπεδο και στην Ευρώπη.
Γιατί – είπαμε – στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράβαση καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ στη βαθμολογία (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ομάδων που υποβιβάζονται από τον Α΄ όμιλο της Super League 2 στη Γ΄ εθνική, μετά τα ματς της 8ης αγωνιστικής των play out. Καβάλα, Καμπανιακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Μακεδονικός.