Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι : Ο κορυφαίος εκτελεστής φάουλ

Μέσι : Ο κορυφαίος εκτελεστής φάουλ

Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα μαζί του, έρχεται να σε διαψεύσει ξανά. Ο Λιονέλ Μέσι

Τα κοσμητικά επίθετα που τον συνοδεύουν κοντεύουν να στερέψουν όχι όμως και τα κατορθώματά του που συνεχώς μας εκπλήσσουν.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ασταμάτητος και το απέδειξε και στο χθεσινό ματς κόντρα στην Θέλτα όπου με χατ-τρικ, οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην επιστροφή στις νίκες με 4-1.

Το ματς των «μπλαουγκράνα» κόντρα στην ομάδα του Βίγκο, ήταν το υπ αριθμόν 124 στο φετινό πρωτάθλημα και ο Μέσι ο πρώτος παίκτης που έκανε χατ-τρικ γι’ αυτή τη σεζόν στην La Liga, φτάνοντας συνολικά τα 34 στην καριέρα του, όσα και ο Ρονάλντο.

Το εντυπωσιακό είναι πως με τα δύο φάουλ που πέτυχε όμως, έφτασε τα 29 στα οκτώ τελευταία χρόνια και είναι πρώτος πάνω απ’ όλες τις ομάδες στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Νούμερο απίστευτο αν κάτσει και το σκεφτεί κανείς, για έναν άνθρωπο (ίσως και όχι) που έχει βάλει στόχο όπως φαίνεται να γίνει και ο κορυφαίος εκτελεστής φάουλ όλων των εποχών.

Η Γιουβέντους είναι αυτή που… ακολουθεί τον Μέσι με 27 γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ , η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 23, η Ρόμα και η Λιόν από 21 με την Παρί να έχει 20.

Μάλιστα είναι και ο κορυφαίος στο ισπανικό πρωτάθλημα εδώ και 25 χρόνια, με 33 φάουλ συνολικά με τον δεύτερο Κριστιάνο να μετρά 19.

Όσο για τα ποσοστά του στα φάουλ, αυτά φτάνουν στο 9,51% στην La Liga με τα 33 γκολ που έχει βάλει και συγκεκριμένα ενώ μέχρι τη σεζόν 2014-15 είχε 11 γκολ με ποσοστό περίπου 6,9% από την επόμενη σεζόν μέχρι και το ματς με την Θέλτα όπου έχει εκτελέσει ακόμη 174 φάουλ κι έχει σκοράρει σε 22, το ποσοστό του έχει εκτοξευθεί στο 12,6%.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024