Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σκυλί» αποκάλεσε το Μιχαλολιάκο η Μάγδα Φύσσα

«Σκυλί» αποκάλεσε το Μιχαλολιάκο η Μάγδα Φύσσα

Η Μάγδα Φύσσα η οποία βρισκόταν πάντα στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ακούσει τις απολογίες των μελών της Χρυσής Αυγής καθώς και πρώην - πλέον - βουλευτών δεν θα μπορούσε να λείπε από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου .

Μπορεί τα βλέμματα όλων στο Εφετείο Αθηνών να είχαν πέσει πάνω στον ηγέτη του νεοναζιστικού μορφώματος ο οποίος απολογείται για τη δράση της Χρυσής Αυγής ωστόσο η αίθουσα επισκιάστηκε από την παρουσία της μητέρας του Παύλου Φύσσα.

Η Μάγδα Φύσσα η οποία βρισκόταν πάντα στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ακούσει τις απολογίες των μελών της Χρυσής Αυγής καθώς και πρώην – πλέον – βουλευτών δεν θα μπορούσε να λείπε από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου .

Στην αίθουσα του Εφετείου έδωσαν το παρών και αρκετοί αλληλέγγυοι και φίλοι του Παύλου Φύσσα απαντώντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας στις προκλήσεις που επιχείρησαν να δημιουργήσουν τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπήκε από την πλαϊνή είσοδο. Μόλις εισήλθε στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι οι υποστηρικτές του. Έτσι όπως αρέσει στο «Φίρερ» της Χρυσής Αυγής.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα λίγο αργότερα υποδέχθηκαν τον Μιχαλολιάκο φωνάζοντας «ου» ενώ η Μάγδα Φύσσα τον αποκάλεσε «σκυλί».

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι σήκωσαν ταμπελίτσες με τον αριθμό «6»#ΣΙΓΑΜΗΦΟΒΗΘΩ».

Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και υποστηρικτών του Φύσσα

Μόλις ολοκληρώθηκε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου επικράτησε ένταση στην αίθουσα του Εφετείου μεταξύ ατόμων που είχαν έρθει να συμπαρασταθούν στην οικογένεια Φύσσα και στους αμετανόητους οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου μουσικού άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» με τους υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου να απαντούν με το «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024