Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη η πορεία για την απολογία Μιχαλολιάκου - Κλειστή η Αλεξάνδρας [Εικόνες]

Σε εξέλιξη η πορεία για την απολογία Μιχαλολιάκου – Κλειστή η Αλεξάνδρας [Εικόνες]

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες πορεία με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες πορεία με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η κάθοδος της Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου προς το Εφετείο όπου από τις 8.30 έχουν καλέσει σε συγκέντρωση οι: ΠΑΜΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΣΥ, Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας, Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, ΠΕΝΕΝ και άλλα σωματεία, καθώς και οι φοιτητικοί σύλλογοι, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, η Αιγυπτιακή κοινότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.

Συγκεντρώσεις σωματείων και εργαζομένων θα πραγματοποιηθούν, επίσης, στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και στις 18:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη

Έντονη είναι η παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω και μέσα από την αίθουσα που απολογείται ο ισχυρός άνδρας της Χρυσής Αυγής.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είναι από το πρωί γεμάτο κόσμο τόσο από την πλευρά των αλληλέγγυων της οικογένειας Φύσσα όσο και από την πλευρά των χρυσαυγίτων.

 

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024