Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες πορεία με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστή η κάθοδος της Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου προς το Εφετείο όπου από τις 8.30 έχουν καλέσει σε συγκέντρωση οι: ΠΑΜΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΣΥ, Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας, Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, ΠΕΝΕΝ και άλλα σωματεία, καθώς και οι φοιτητικοί σύλλογοι, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, η Αιγυπτιακή κοινότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.

Συγκεντρώσεις σωματείων και εργαζομένων θα πραγματοποιηθούν, επίσης, στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και στις 18:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη

Έντονη είναι η παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω και μέσα από την αίθουσα που απολογείται ο ισχυρός άνδρας της Χρυσής Αυγής.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είναι από το πρωί γεμάτο κόσμο τόσο από την πλευρά των αλληλέγγυων της οικογένειας Φύσσα όσο και από την πλευρά των χρυσαυγίτων.

 

Γράψτε το σχόλιό σας