Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ τον SNIK»

Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ τον SNIK»

Η coach και μάνατζερ  των μοντέλων του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητα της, τον έρωτα και τον SNIK!

Η coach και μάνατζερ  των μοντέλων του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την καθημερινότητα της, τον έρωτα και τον SNIK!

Η καθημερινή της ρουτίνα

Η coach και μάνατζερ  των μοντέλων του GNTM περιέγραψε την πρωινή της ρουτίνα, λέγοντας πως ξυπνάει κατά τις 7:30-8:00, πίνει με τον σύντροφό της έναν διπλό ελληνικό και φεύγουν για τις δουλειές τους. Μάλιστα, όπως είπε και η ίδια, «κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω έστω και δέκα λεπτά με τον σύντροφό μου πριν φύγει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα».

View this post on Instagram

Αυτη την φωτογραφια την αγαπω πιο πολυ απο ολες γιατι ειναι ενα αποτελεσμα μιας υπεροχης παρεας ❤ ο @achilleastaktikos που σχεδιασε τα ρουχα που ειναι bon vivant η @roula.revi που φωτογραφισε και ειναι μια γυναικα με εμπνευση και δεν κουραζεται ποτε 🙄 δεν ξερω πως τα καταφερνει .. ο @arisgeorgiadis ο Αρης της ζωης μου ❤ #styling της καμπανιας και οχι μονο … η @gogo_nikiforaki που εκανε αλλη μια φορα τα μουτρα μου ομορφα κ με χωρις φιλτρα 🙊 ο @stefanos.vasilakis που ειναι εμπειρια να χτενιζεσαι απο τα χερια του 😉 η Τιναρα μου @whateverworksagency Ηταν ολα μαγικα ❤ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ❤ @artemisk14 εσυ ξερεις απο παντα .. για παντα 😉

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

Τι γίνεται στον δρόμο;

«Δεν είναι εύκολο να με δει κανείς στον δρόμο εμένα, γιατί οδηγώ όλη την ώρα. Οπότε πού να με δουν εμένα; Μόνο οι τροχονόμοι μου μιλάνε μερικές φορές. Χαίρομαι εγώ. Με ρωτάνε για το GNTM ποια θα βγει, μου λένε «γεια σου ρε coach» και με αφήνουν και περνάω κιόλας μερικές φορές», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο χαρακτηρισμός της κριτικής επιτροπής

Όταν η δημοσιογράφος της ζήτησε να περιγράψει με μία λέξη τον κάθε κριτή, η Έλενα Χριστοπούλου χαρακτήρισε τη Βίκυ Καγιά «νικήτρια της ζωής», τον Άγγελο Μπράτη «λόρδο», τον Δημήτρη Σκουλό «μαχητή»και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «εγκέφαλο», ενώ τη Ζενεβιέβ Μαζαρί την χαρακτήρισε «μία από τις πιο ωραίες περσόνες που υπάρχουν στη χώρα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, είναι χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη», εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Συμπαθεί τον SNIK;

«Εγώ συμπαθώ πάρα πολύ και τον Δημήτρη (Snik)», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024