Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Βδομάδας Μητρικού Θηλασμού, μητέρες αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση με τίτλο «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε το θηλασμό».
Για άλλη μια χρονιά, μητέρες συναντήθηκαν και φέτος στο Ζάππειο, με σκοπό αν δώσουν το δικό τους μήνυμα για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού.
Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Βδομάδας Μητρικού Θηλασμού, μητέρες αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην εκδήλωση με τίτλο «Ενδυναμώνουμε τους γονείς, διευκολύνουμε το θηλασμό».
Παρόμοιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, με το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας να στέλνει το μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να ντρέπονται να θηλάσουν το παιδί τους σε δημόσιους χώρους.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας